PROFIL

Selskabsform

Containerland Danmark er registreret som varemærke i Patent- og Varemærkestyrelsen under Registreringsnummer VR 1992 02963.
Den selvstændige profil anvendes ved markedsføring, salg og udlejning af forskellige former for containere og relaterede produkter.
Containerland Danmark er en afdeling i Bendix Transport Danmark A/S, CVR-nr.: 18 23 61 33. www.bendixtransport.dk
Selskabet er 100% dansk og medarbejderejet, idet selskabets ledende medarbejdere gennemførte et management buy-out den 30. september, 1994.

Baggrund

Containerland Danmark har sine rødder i shippingverdenen og blev etableret af Bendix-gruppen den 1. september, 1991 efter ophør af et længerevarende partnerskab med et af landets førende containerudlejningsfirmaer.

Containerland Danmark er derfor i dag en selvstændig afdeling i Bendix Transport Danmark A/S og opererer en større flåde af egne containere.

Vision

Containerland Danmark's idegrundlag er uændret, idet vi fortsat har til hensigt at være blandt landets førende operatører indenfor salg og udlejning af containere med stort udvalg til de rigtige priser.

Denne vision har kun været mulig at virkeliggøre og kan kun fastholdes gennem godt købmandskab med kunden i centrum i en fortsat udvikling af produkter og løsninger.

Vi sætter en ære i at imødekomme vore kunders interesser - og i at holde vore løfter.

Containerland Danmark v/Bendix Transport Danmark A/S, CVR-nr.: 18 23 61 33 har en sund økonomi skabt gennem hårdt arbejde og en professionel holdning til og en forståelse for - det, det hele drejer sig om: kunderne

Landsdækkende

Containerland Danmark ønsker at være tæt på kunderne og tilbyder hurtig levering over hele landet fra sine landsdækkende depoter.

Produktion

Containerland Danmark har gennem en årrække opbygget et internationalt produktionsnetværk, der sikrer en høj kvalitet i vor egenproduktion.

Containerland Danmark markedsfører et meget bredt udsnit af skibscontainere, der primært producers i Fjerne Østen. Alle efter højeste standard med eget prefix CDKU, der er registreret i det internationale bureau BIC i Paris. Se Certifikatet her.

Alle containere godkendes af internationale klassificeringsbureauer som Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, American Bureau of Shipping, Llloyds Register o.l.

CONTAINERLAND DANMARK

Udfyld dit navn. Tak :-)
Tast dit tlf. nummer så vi kan ringe tilbage.
Tak! Vi ringer til dig hurtigst muligt :-)×
Opps! Der er sket en fejl :-( - Prøv igen×

KØBENHAVN ( Hovedkontor )

Containerland Danmark

Jernholmen 39
DK-2650 Hvidovre, Danmark

-

Depoter Containerland Danmark

Hvidovre

Odense

Fredericia

Aarhus

Aalborg

FREDERICIA

Containerland Danmark

Europavej 40, Taulov
DK-7000 Fredericia, Danmark

Stacks Image 4_412